angol - angol tanulás - online angol feladatok

...... Business English ............. Angol nyelvtan ............ Angol kommunikáció ............ Angol szókincs ............. Contact .....

ANGOL FELADATOK
* Szituációs feladat
* Business meetings
* Kontrasztív feladat
* Angol nyelvtan
* Beszédes nyelvtan
NYELVVIZSGA
* BME
* Origo
* TELC
* City [Pitman]
* BGF
* Corvinus
* Kitex
* Euro
SLIMFITT STUDIÓ

Body shaping and nutrition specialists offer you weight management solutions and diet with special nutrition counseling.

VOCAB 

Ekcéma kezelése - Tények és tévhitek


Manapság reneszánszát éli a szappangyártás. A könnyen elsajátítható eljárással készülő szappanokba már mindenhol belebotlunk. Hol jobbakkal, hol olyanokkal, amit egy drága tusfürdő áráért megvettünk, és 5 nap múlva mégis használhatatlan zselés trutyivá olvadva „díszíti” a fürdőkádunk szélét. A hideg eljárással készülő szappanok rendkívül egyszerűen elkészíthetők, éppen ezért sokan könnyedén belevágtak a a sokat ígérő szappanbiznicbe. Azonban a szappangyártás során is különösen figyelni kell az alapanyagok megfelelő adagolására, ellenkező esetben a csodálatos, bőrbarát olajokkal készült szappan bőrünk ellenségévé válhat.

Óvatosan kell bánni azzal a kijelentéssel is, amit sok szappangyártó bizton állít, miszerint az ő szappanja tutira eltünteti az ekcémádat! Azt a rendkívül makacs bőrtünetet, amit a bőrgyógyászoddal évek óta próbáltok különböző csodaszerekkel eltüntetni, sikertelenül. Az ekcéma túlnyomórészt egy megfoghatatlan betegség, amiről igen csak keveset tudunk, és sokszor csak tünetileg lehet kezelni, mivel az okok többnyire nem meghatározhatók.

Nagy titok azonban nincsen! Ha józanul gondolkozunk, elismerhetjük, hogy egy szappan nem fogja meggyógyítani ezt a rejtélyes betegséget.

Semmi másról nincsen szó, mint arról, hogy a bőrünk naponta többször is ki van téve vegyszereknek, toxinoknak, amelyek irritálhatják a bőrt, okozhatnak bőrtüneteket, ekcémát, az arra érzékenyeknél. Ezek a toxinok körül vesznek mindenhol bennünket. Benne vannak a samponunkban, tusfürdőnkben, kozmetikumainkban, a sminkjeinkben, házi tisztítószereinkben.

A kozmetikai iparág olcsó, de annál hatékonyabb alapanyagokat alkalmaz a termékekben, főként a tisztálkodó termékekben, amelyek nem éppen kímélő hatásúak és sokszor tele vannak egészségkárosító hatóanyagokkal is. Ezek a mérgező, rákkeltő anyagok, allergének a bőrünkön keresztül felszívódva bekerülnek a szervezetünkbe.

Az úgynevezett ekcéma kezelésére ajánlott szappanok használatával nem teszünk mást, mint, hogy csökkentjük a mérgek használatát a korábban használt tisztálkodó szereink kiváltásával. A különböző szulfátok rendkívül jó, olcsó habképző anyagok. Kiválóan tisztítják a zsírt, koszt a tányérokról, padlóról, autómosó folyadékok kedvelt alapanyaga, és csodálatosan tisztítják a bőrünket is, csak közben feloldják a bőrt védő lipid réteget is, amelynek sérülése esetén a bőr nem csak vízhiányossá válik, hanem teljesen védtelenné is, és előbb irritáció, majd erőteljesebb tünetek, ekcéma is jelentkezhet.  A szulfátoktól megsérült felső hámrétegünket fürdés után pedig kőolajszármazékokkal próbáljuk hidratálni, ami elzárja a pórusokat így megakadályozva a bőrlégzést. Az ekcéma rosszul reagál a szulfátokkal teli tisztálkodó szerekre, így az elsődleges cél, hogy kizárjuk azokat a kozmetikumokat a minden napjainkból, melyek ilyen anyagokat tartalmaznak.

Az ekcémás bőr legnagyobb ellenségei, ahogy a kozmetikumok hátoldalán előfordulnak:

Sodium lauryl sulphate SLS
Sodium laureth sulphate SLES
Ammonilum lauryl sulphate ALS
Ammonilum lauryl sulphate ALES
sodium dodecyl sulphate
lauryl sodium sulphate
sodium n-dodecyl sulphate
lauryl sulphate sodium salt
Mineral Oil

Az ekcéma kezelése egy igen bonyolult folyamat. Az bőrgyógyászok által javasolt kortikoszteroidos kenőcsök is csak időszakosan csökkentik a tüneteket, de a problémát nem oldják meg. Ha ekcémától szenvedsz mindenképpen kerüld a fent említett anyagokon kívül az allergén illatanyagokat, kőolaj származékokat, szintetikus alapanyagokat. Szedj omega3 olajat amely egy természetes gyulladáscsökkentő, a ligetszépe olaj gamma linolénsav tartalma kedvezően befolyásolja az ekcémás tüneteket, használhatod kívül-belül egyaránt, és a csodálatos bélflórádat tedd rendbe hatékony probiotikumok hosszú távú szedésével, hogy a szervezetedbe került méreganyagokból kelátokat tudjanak képezni így azokat a veséd ki tudja választani és kivezetni a szervezetedből.  Ha a fentieket betartod, jó eséllyel elkerül az ekcéma. Ha bővebben érdekel a téma olvasd el az alábbi cikkünket is:

Link:
http://organiclinic.com/allergia-ekcema/
http://organiclinic.com/ekcema-gyotor/

Ekcéma kezelése gyógynövénnyel házilag: ekcéma elleni kenőcs: bőrbarát kozmetikumok
Vény nélkül patikából - száraz bőr kezelésére...

**********

How do you say?

diétes étel
zsírleszívás
mezoterápia
zsírégetéshátrány
alakformálás

testtömegindex
  fogyás
anyagcsere
testkezelés
hajtóerő
végső cél
kitartás


Az angol nyelv ismerete elengedhetetlen - mert angolul tudni kell... 
ANGOL LINKEK
* angoltanar.lap.hu
* üzletiangol.lap.hu
* hangos szótár
* szinoníma szótár
* Wikipedia
EGYÉB LINKEK

* Budapest dental
* Természetgyógyászat
* Plastic surgery
* Tooth Extraction London

TANANYAG
* Meetings
* Telephoning
* Negotiations
* Letter writing
* Presentations
* Socialising
* Job interview

CATCH PHRASES

* I might be fat, but you're ugly, and I can lose weight!

* Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.

* Everyone makes mistakes - the only people who never fail are those who never even try.

* A moment on the lips a lifetime on the hips.


BUSINESS ENGLISH SKILLS DEVELOPMENT - ANGOL TANULÁS - ONLINE ANGOL FELADATOK

Business English | német oktatás | angoltanár | nyelvvizsga tanácsok | english grammar | online exercises | vocabulary
fogyás, fogyasztás, fogyókúra, alakformálás, testkezelés, wellness, fitness, fogyasztó gép, wellness szalon
szituációk | kifejezések | szótár | vállalati nyelvtanfolyam | kihelyezett tanfolyam | céges tanfolyam | angol tanár

websas.hu Google PageRank pagerank